Naam: Amy Visser

Leeftijd: 21 jaar
Vorige clubs: Sporting Krommenie, Fortuna Wormerveer
Positie: Linksback, middenveld

Vertel iets over jezelf:
Komend seizoen is het derde seizoen dat ik bij Telstar/VV Alkmaar ga voetballen. Daarnaast ben ik bezig met mijn studie Sport, Management en Ondernemen waar ik nu bezig ben aan mijn derde jaar. Naast school ben ik vooral heel veel bezig met voetbal. Samen met Jurgen heb ik afgelopen jaar mijn eigen voetbalschool Matchfit opgericht waarmee we elke zondag training geven bij AFC’34. Daarnaast ga ik volgend seizoen aan de slag als Technisch Jeugd Coördinator Vrouwen bij AFC’34. Ik ben volgend jaar dus veel te vinden op het nieuwe complex van VV Alkmaar/AFC’34.

Verwachting voor jezelf het komende seizoen;
Afgelopen seizoen heb ik voornamelijk als linksback gespeeld. Mijn doel voor komend seizoen is om een basisplek te veroveren als middenvelder en zoveel mogelijke minuten te gaan spelen.

Op welke plek gaat vv Alkmaar eindigen;
Welke plek we gaan eindigen maakt mij niet uit, zolang we maar in de kampioenspoule eindigen! We zullen waarschijnlijk niet om de titel gaan meedoen, maar we gaan vechten voor een plekje achter de top-3.

Wat verwacht je van de nieuwe club vv Alkmaar;
Het nieuwe complex en de plannen die er liggen beloven veel goeds. Iedereen die ik erover hoor is blij met onze komst naar Alkmaar. Met de verbeterde mogelijkheden van het complex en de kansen die Alkmaar ons te bieden heeft, gaan we een sportieve stap maken.

Wil je verder nog iets kwijt aan onze, en aan jouw supporters?
Blijf ons vooral zo goed steunen als nu tijdens de wedstrijden en kom lekker kijken naar onze wedstrijden!