Naam: Anne-Fleur Duppen

Leeftijd: 18 jaar
Vorige clubs: vv de Blokkers, Jong Telstar
Positie: rechts/linksvoor, mid-mid

Vertel iets over jezelf:
Ik ben nu eerste jaars student aan de Johan Cruyff Academy in Amsterdam, dit is een HBO opleiding voor sportmarketing. Ik ben bij vv de Blokkers met voetbal begonnen tussen de jongens. Ik heb nu 2 seizoenen bij Jong Telstar gespeeld. Ik heb echter eind dit seizoen mijn voorste kruisband afgescheurd, waardoor ik 9-12 maanden moet revalideren. Dit is er enorm ingehakt, maar ik ga er alles aandoen om sterker terug te komen!

Verwachting voor jezelf het komende seizoen; ik verwacht dat het voor mezelf een zwaar seizoen gaat worden vol met revalidatie, dit gaat niet vanzelf en ik zal mijn beast mode aan moeten aanzetten, maar dat gaat zeker lukken! Hier verwacht ik goede begeleiding in, daar heb ik ook vertrouwen in. Ik hoop dat we een leuke selectie krijgen en dat we er met z’n allen binnen en buiten het veld als een team voor gaan.

Op welke plek gaat vv Alkmaar eindigen;
Wij gaan in de top 4 eindigen!

Wat verwacht je van de nieuwe club vv Alkmaar;
Ik verwacht dat het een mooi nieuw complex wordt, waar we alles bij elkaar op een plek hebben.

Wil je verder nog iets kwijt aan onze, en aan jouw supporters?
Ik hoop jullie vaak te zien en te horen bij de wedstrijden! En dat we er samen een mooi seizoen van gaan maken.
ANNE-FLEUR, WELKOM ALLEEN HAD IEDEREEN OP EEN ANDERE START GEHOOPT. VEEL SUCCES MET JE HERSTEL EN HOPELIJK ZIEN WE JE SNEL EN NOG STERKER TERUG OP HET VELD!!!