Naam: Nicolle Martens

Leeftijd: 20
Vorige clubs: RKVV DEM, Reiger Boys
Positie: Keepster

Vertel iets over jezelf:
Ik ben momenteel student op de ALO Amsterdam en ben nu bezig met mijn tweede jaar. Ik ben begonnen bij RKVV DEM bij de jongens toen ik 4 jaar was en heb hier 12 jaar gespeeld. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het vrouwenelftal van Reiger Boys. Na 3 jaar bij Reiger Boys gespeeld te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Telstar.

Verwachting voor jezelf het komende seizoen;
Ik hoop dit seizoen verder te kunnen gaan met ontwikkelen waar ik dit seizoen aan begonnen ben en door te groeien. Daarnaast hoop ik veel speelminuten te maken zodat ik ook in de wedstrijden kan groeien en constanter worden.

Wat verwacht je van de nieuwe club vv Alkmaar;
Ik verwacht veel goeds van de nieuwe club. De nieuwe accommodatie biedt meer mogelijkheden voor ons. Het zal makkelijker worden met trainen, omdat je alles nu op één plek hebt zitten. Ik denk met het doorschuiven van Corina Dekker als assistent- trainer dat het positief gaat uitpakken voor ons als team. Ik verwacht dat ze een toegevoegde waarde zal zijn.

Op welke plek gaat vv Alkmaar eindigen;
Ik verwacht volgend seizoen dat wij in de winnaarspoule mee kunnen draaien.